Diensten

Werkwijze
Voordat Stuc & Go aan een opdracht begint, wordt de klant goed geïnformeerd over de mogelijkheden, kosten en de tijdsduur van de opdracht. Vaak wordt er samen met de klant op locatie gekeken wat de mogelijkheden zijn en zal Stuc & Go de mogelijkheden met de klant doornemen. Hierbij wordt de klant ook geadviseerd over een passende oplossing voor de betreffende locatie. Alle werkzaamheden worden tot in de details vastgelegd in een schriftelijke offerte. Ook de planning wordt samen met de klant doorgenomen en vastgelegd. De klant weet dus in alle gevallen waar die aan toe is en komt achteraf niet voor verassingen te staan.

Dit kunt u onder andere verwachten van Stuc & Go;

  • Mogelijkheden worden bekeken op locatie
  • Passende oplossingen
  • Kosten en tijdsduur
  • Gedetailleerde offerte
  • Planning
  • Geen verrassingen

Deskundig advies
De klant kan een opdracht met een gerust hart aan Stuc & Go overlaten. De begeleiding en de uitvoering nemen ze graag op zich en staan met een team klaar die deskundig advies geeft en prima vakwerk aflevert.

Eén vast aanspreekpunt
Tijdens de opdracht wordt de klant altijd op de hoogte gehouden van het verloop van de werkzaamheden. Stuc & Go zorgt dat er één contactpersoon is die alles van de opdracht weet en volgt en is dan ook het vaste aanspreekpunt voor de klant. Deze persoon zal de klant op de hoogte houden en eventuele vragen beantwoorden.

Verzorgde oplevering
Het team van Stuc & Go werkt professioneel en levert de opdracht keurig verzorgd op. Vloeren en eventuele aangrenzende muren die niet behaald worden, worden afgeplakt met speciaal beschermingsmateriaal, zodat deze niet worden beschadigd.

Latex spuiten
Na een glad afgewerkt stucwerk, bieden wij, doormiddel van latex spuiten een nog mooier en strakker eindresultaat. Met een latex spuitmachine spuiten wij de verf/latex op de wanden en plafonds. Lees meer...

Raapwerk
Raapwerk staat voor het vlak en strak maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gipsmortel. Een raapwerklaag is tussen 7mm en 5cm dik.

Spackspuitwerk
De spack die wordt gebruikt door Stuc & Go is van uitstekende kwaliteit en onderscheidt zich hierin van veel soortgelijke producten op de markt. Dit zorgt voor een prima eindresultaat.

Sierpleister
Sierpleister is een verzamelnaam voor een aantal sierpleisters. De meest bekende hiervan is Spachtelputz. Andere vormen sierpleisters zijn Rustiekputz, granol en parelpleister.

Schuurwerk
Bij deze afwerking wordt de schuurspons gebruikt. Het product kan worden aangepast naar wens. Halve manen, wildverband grof en fijn korrel.

Buitengevels
Stucadoorswerk beperkt zich niet alleen tot binnenshuis. Ook voor alle buitenmuren bent u bij Stuc & Go aan het juiste adres. Buitengevels kunnen worden voorzien van sierpleister en worden altijd strak afgeleverd. Ongeacht of het nu om nieuw stucwerk, restauratie van bestaand stucwerk of gevelisolatie gaat.

Saus klaar
Bij het sausklaar maken worden de binnenmuren spiegelglad opgeleverd. Hierbij is de analyse van de ondergrond erg belangrijk, scheuren worden behandeld en de ondergrond word voorzien van een goede hechtprimer.

Behang klaar
De muren worden behangklaar opgeleverd zodat er meteen behangt kan worden. De voordelen van behangklaar ten opzichte van sausklaar is dat het een aantal keren af messen scheelt. En in de prijs is dat gunstiger voor de klant.

Stucco
Pleisterwerk van Stucco zorgen voor een glad en strak stucwerk met een glanzend ‘marmer effect’. Deze vorm van pleisterwerk is overal toepasbaar waaronder bijv. in de badkamer. Dit pleisterwerk is in een groot aantal kleuren leverbaar.

NOA afbouw garantie
Strikolith

Altijd passende oplossingen

Altijd passende oplossingen

Altijd een gedetailleerde offerte

Altijd een gedetailleerde offerte

Altijd zonder verrassingen

Altijd zonder verrassingen