Referenties

Hieronder vindt u de ervaringen van klanten die hun opdracht hebben ondergebracht bij Stuc & Go. Ook is er de mogelijkheid om de opgeleverde projecten te bekijken of om contact op te nemen met een van de referenties. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen 06 29 38 71 04.

De reactie van klanten zijn voor het team van Stuc & Go erg belangrijk. Ze staan voor alle reacties open en hopen hiermee hun klanten beter van dienst te kunnen zijn.

9,9

"Perfecte afwerking van alle muren in in mijn huis, 200m2, ik was zo tevreden dat ik ook mijn plafonds heb laten aftimmeren stucen en spuiten! Het resultaat is geweldig! Aardige en professionele mensen en een goede prijs!"

Plaats: Driel
Opdracht: Hele huis stucen, plafonds verlagen en stucen
9,0

"Stuc & go heeft in 2 dagen ons plafond in woonkamer/hal en toilet gladgestucced. Maandag hebben ze alles afgeplakt en voorgestreken. Dinsdag hebben ze alles gestucced. Ons plafond ziet er nu echt super strak uit. Bedankt Stuc & Go. Ik zal jullie graag aanbevelen."

Plaats: Arnhem
Opdracht: Gladstuccen 60 m2 plafond en wegwerken v-groef
10,0

"Onze ervaring met Stuc & Go is zeer positief. Het werk is zeer goed uitgevoerd en alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Stuc & Go werkt met 'all in' prijzen hetgeen betekent dat je van te voren precies weet wat de kosten zullen zijn. Er zijn dus achteraf geen verrassingen voor bijkomende kosten. Tijdens onze verbouwing hebben we met verschillende (bouw)partijen te maken gehad en de professionaliteit van Stuc & Go steekt hier met kop en schouders boven uit! Dhr. Buffart."

Plaats: Toldijk
Opdracht: Stucwerk casco woning
9,4

Stuc & Go heeft prima werk afgeleverd. Dennis & Sal zijn echte vakmannen! Zelfs de (onvoorziene) extra werkzaamheden hebben zij geheel uit eigen initiatief uitgevoerd. Deze mannen zijn pas tevreden als alles er perfect uit ziet. Ik kan ze zeker aanraden!"

Plaats: Arnhem
Opdracht: Verlaagd plafond stucen
10,0

"Dennis en Sal zijn prima vakmensen die erg hard werken. Vriendelijke en verzorgde jongens die je huis een nieuw uiterlijk geven. Denken mee, leveren mooi werk en ruimen ook alles weer op. Geen omkijken naar. Volgend stucwerk zal zeker door hen geschieden, ook al zou ik moeten wachten op een gaatje in hun planning. "

Plaats: Dodewaard
Opdracht: Ruim 100m2 glad stucwerk
NOA afbouw garantie
Strikolith

Altijd passende oplossingen

Altijd passende oplossingen

Altijd een gedetailleerde offerte

Altijd een gedetailleerde offerte

Altijd zonder verrassingen

Altijd zonder verrassingen