Wie zijn wij

Stuc & Go stukadoorsbedrijf is gevestigd in Arnhem. Voor al uw stukadoorswerkzaamheden, zowel binnen als buiten van kleine tot grote opdrachten! Stuc & Go werkt onder andere voor bouwbedrijven, klussenbedrijven, aannemers, particulieren en woningbouwverenigingen. Het team bestaat uit gespecialiseerde vakmannen met jaren ervaring in het vak. Door deze ervaring zullen uw muren en plafonds er netjes en afgewerkt uitzien.

Bij Stuc & Go staat vakkundigheid, netheid, professionaliteit en communicatie voorop. Het team van Stuc & Go stelt zich flexibel op en zal alles uitvoeren in overleg met de klant, zodat er geen misverstanden zullen ontstaan en de klant op de hoogte blijft van het verloop van het project.

Het werk dat wordt aangenomen door Stuc & Go voert het team van Stuc & Go ook uit. Hier komen geen andere aannemers of tussenpersonen aan te pas, dit voorkomt misverstanden en onduidelijkheden. Stuc & Go houdt graag de verantwoordelijkheid van het project in eigen hand. Dit geeft de klant duidelijkheid en een goed overzicht van de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Stuc & Go is lid van de Afbouw Garantie NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven ). NOA vertegenwoordigt een groot deel van de Nederlandse Afbouwbranche. Hierbij is de klant verzekerd van betrouwbaarheid en duidelijke voorwaarden voor meer informatie www.ubentbeteraf.nl

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met een van de medewerkers van Stuc & Go. De prijzen zijn incl. BTW, materiaal, voorbereiding en reiskosten. Dus achteraf geen extra kosten.

Stuc & Go garandeert haakse en waterpasse muren. Kwaliteit is onze prioriteit!

NOA afbouw garantie
Strikolith

Altijd passende oplossingen

Altijd passende oplossingen

Altijd een gedetailleerde offerte

Altijd een gedetailleerde offerte

Altijd zonder verrassingen

Altijd zonder verrassingen